Dream League Soccer 2016 İnceleme – Taktikler

Öncelikle Dream League Soccer eski versiyonunu oynarken Dream League Soccer 2016‘nın çıktığını gördüm ve oldukça heyecanlandım diyebilirim. Oynadığım oyunu hemen Dream League Soccer 2016 versiyonunu yüklemeye başladım. Oyun 191MB boyutunda , bu bize oyunun büyük bir dosyadan oluştuğunu ve özellikle wireless ile indirilmesi gerektiğini gösteriyor. Slogan olarak DLS 2016 her zamankinden daha iyi bir hale geldi cümlesi seçilmiş. Dream League Soccer 2016 inceleme yazıma devam etmem için oyunun hala yüklenmesini bekliyorum. Yaklaşık bir saatte indirilir diye düşünüyorum. Olmadı bir Dream League Soccer 2016 apk indirip o şekilde devam ederim. Bir yandan oyunu incelerken bir yandan da size deneyimlerimi aktaracağım. Öncelikle oyundan çok daha iyi grafikler ve Türk takımlarının ve dolayısıyla Türk oyuncularının yer almasını bekliyorum.

Dream League Soccer 2016 Beklentilerim

  • Geliştirilmiş Grafikler
  • Türk Takımlarının Yer Alması
  • Türk Futbolcuların Yer Alması
  • Daha Gerçekçi Oyuncu Puanları
  • Daha Zor Gerçekleşen Transferler
  • Android Multiplayer Oynama Modu
  • Herhangi Bir Kasma Olmaması
  • Türkçe Dil Seçeneğinin Olması

Bakalım oyun henüz telefonuma yüklenirken beklentilerim bu şekilde. Ne bekliyoruz ve ne bulduk, az sonra.

Dream League Soccer 2016 İlk İzlenimler

İzlenimler

İzlenimler

Oyun nihayet kuruldu ve açılış ekranında beni Türkçe yazılmış bir giriş yazısının karşılaması gayet mutlu etti diyebilirim. Yazı şu şekilde;

Bildiğimiz futbol eskilerde kaldı! Yerli liglerin tarihi doldu, artık dünyanın dört bir yanından gelen en iyi takımlar küresel DL in 6 kümesinde rekabet ediyor.

Güzel oyunu oynayış biçiminizde meydana gelen bu devrim, menajerlerin, oyuncuların ve taraftarların tartışmalarına yol açtı, fikirler bu denli farklılık gösterip tartışmalar sürerken bu soru yanıtsız kalıyor.

Bu yeni futbol çağında kim galip gelecek? Kaynak DLS 2016

Oyun size ilk girişte bir takım kaptanı seçtiriyor ve bunu dikkatli yapmanız isteniyor. Takım kaptanını belirledikten sonra size 1000 coins veriliyor ve kendinizi heyacan dolu bir oyuna hazırmış gibi hissediyorsunuz. İlk etapta grafiklerin değiştiğini ve oldukça güzel ve kapsamlı bir görüntü olduğunu söyleyebilirim. Eliniz ayağınıza karışabilir ! İsterseniz birkaç başlıkta Dream League Soccer 2016 incelememize devam edelim.

Dream League Soccer 2016 Yenilikler

Transfer Ekranı

Transfer

Transfer

Transfer ekranına girdiğinizde direkt farklılığı anlıyorsunuz, eski versiyonda basit görünen transfer ekranı oldukça gelişmiş durumda. Oyuna en alt ligden başladığınız için öyle her oyuncuyu transfer edemiyorsunuz. Dream League Soccer 2016 transfer kilidi kaldırma, kullanım dışı olanları göster diye bir seçenek var, sanırım üst liglere çıktıkça transfer edebileceğiniz oyuncu sayısı da buna paralel olarak artacak. Şuan arattığım güçlü forvetler arasında yalnızca Luka Modric’i görebiliyorum. Bununla ilgili ilerleyen zamanlarda bir Dream League Soccer 2016 transfer hilesi araştırmayı da düşünüyorum.

Stadyum Ekranı

Stadyum

Stadyum

Stadyum ekranına girdiğinizde karşınıza 5 aşamadan  oluşan çeşitli kapasitelerde statlar çıkıyor. Sanırım stat gelişimi için de yine ligde seviye atlamak gerekiyor. Ayrıca tribünlere dokunarak düzenlenebiliyor, hatta sahanın çim desenini bile değiştirmek mümkün.

Bu ekranda ayrıca oyuncu gelişimini sağlamaya yarayan antrenman bölümü mevcut, istenilen oyuncuya tıklayarak istenilen bölümü geliştireilebiliyor. Tabi bunun için de 50 coin kullanmak gerekiyor. Logo düzenleme ve istatistikler bölümü de yine bu ekranda yer alıyor.

Takım Yönetimi Ekranı

Takım yönetimi ekranı da yine eski versiyona göre oldukça gelişmiş bir durumda. Futbolcuları çeşitli formasyonlarda düzenleyebiliyor, oyuncu değişikliklerini bu ekrandan yapabiliyorsunuz. Bu ekranda istediğiniz  oyuncunun üzerine tıklayıp, aşağıdan roller bölümünden futbolculara çeşitli görevler verebiliyorsunuz. Ayrıca Dream League Soccer 2016 taktikler şeklinde ayrı bir başlığı da ilerleyen zamanlarda açmayı planlıyorum.

Multiplayer Oynama – Çok Oyunculu Oynama Ekranı

Başlıktan da anlaşılacağı gibi eski android versiyonunda olmayan ve dream league soccer multiplayer oynama konusunda yazı bile yazdığımız bu bölüm, yeni versiyonda mevcut. Buraya girerek arkadaşlarınızla multiplayer oynayabilirsiniz.

Dream League Soccer 2016 Kasma Sorunu

Oyunla ilgili gözlemlediğim en büyük problem ise birkaç oyun oynadıktan sonra oluşan kasma, ve ısınma sorunu. Oyundaki grafikler oldukça etkileyici olduğu için dolayısıyla aşırı derecede işlemci gücü gerekiyor. Sürekli işlem yapan işlemci ise doğal olarak telefonun ısınmasına ve kasmaya neden oluyor. Dream League Soccer 2016 kasma sorunu için de yapılabilecekleri yakında araştırıp yazacağım.

Dream League Soccer Oynanabilirlik

Taktikler Yönetim

Taktikler Yönetim

Dream League Soccer 2016 oldukça gerçekçi bir hale bürünmüş diyebilirim. Birebir mücadeleler ve kondisyon gibi durumlar oyuncu üzerinde çeşitli etkiler yapmaya başlamış. Şöyle söyleyeyim inceleme yapmadan önce yaptığım iki maçın ikisinde de birer oyuncum sakatlandı ve değişiklik yapmak zorunda kaldım. Sanırım kadroları biraz geniş tutmak gerekecek. Ayrıca eski oyundaki gibi 8-10 gol atmanın da zor olacağını belirtmek isterim.

Yukarıda oyunu kurmadan önce beklentilerimi sıralamıştım, bu beklentilerimin büyük bir çoğunluğunun karşılanmış olduğunu görüyorum yalnız Türk takımları ve Türk oyuncularını henüz göremedim. Bu eksiklik dışında çok güzel bir oyunun bizleri beklediğimi söyleyebilirim.

Bir önceki yazımız olan Trivia Crack Sınırsız Can Hilesi başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Yorumlar(19)
  1. Samet 23 Mayıs 2016
  2. Murat 31 Mayıs 2016
  3. Yozgat 4 Temmuz 2016
  4. nail 12 Temmuz 2016
  5. ronaldo bir efsane 15 Temmuz 2016
  6. Serdar 21 Temmuz 2016
  7. mesut 20 Ağustos 2016
    • Emirhan 31 Ağustos 2016
  8. Fatih 24 Ağustos 2016
  9. melih 27 Ağustos 2016
    • Ergin 2 Eylül 2016
  10. Emre 9 Eylül 2016
  11. Sefa 10 Eylül 2016
  12. Burak 20 Eylül 2016
    • 3rgin 20 Eylül 2016
  13. Okay 16 Ekim 2016
  14. C.RONALDO 4 Aralık 2016
  15. Oktay 6 Aralık 2016
    • batuhan 11 Aralık 2016

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir