Lol Fiora Rehberi – Nasıl Oynanır

Gerçek mücadele şimdi başlıyor! Fiora rehberi ile sizlerleyim. Bire bir kapışmaları kim sevmez ki? Koridorda rakibinizle başka oyuncuların müdahalesi olmadan ölümüne kapışmak belki de League of Legends’ın en sevilen yönlerinden biridir. Tabii bunun İçin öncelikle elinizin altında bu kapışma tarzına uygun bir şampiyon olması gerek. Eh, düello deyince de akla ilk olarak Büyük Düellocu lakaplı Fiora gelir elbette.

Fiora gücünü tam olarak bu lakabından alıyor. Bire bir dövüşlerde o kadar etkili bir şampiyon kİ karşısında en güçlü tanklar bile fazla dayana­mıyor. Bu özelliği de onu harika bir ayrık ittiren şampiyon haline getiriyor. Rakip takım onu durdurmak için en az iki kişiyi karşısına gönder­diğinde, Flora takım arkadaşlarına kazanabile­cekleri bir takım savaşının anahtarını da vermiş oluyor.

Tabii bu gücü açığa çıkarabilmek için ilk önce onu iyi şekilde oynayabilmek gerek. Burada da devreye ustalık ve tecrübe giriyor elbette.

Bolca pratik isteyen yetenek seti onu ustalaşması zor bir şampiyon yapan temel özellik. Aynı zamanda harita etkileşiminin de iyi olması ve kendisine rakip olabilecek her şeyi sürekli izlemesi gere­kiyor.

Özellikle Fiora’nın yeni pasif özelliğiyle gelen zayıf noktaları tutturabilmek uğraş isteyen bir iş. Ama bunu doğru şekilde ve sürekli yapabilirseniz rakibinize karşı büyük avantajlar kazanabiliyorsunuz. Gerçek hasar vurabildiğiniz için koridordaki tüm değiş tokuşlardan kârlı şekilde çıkmanın yolu bu pasife gereken önemi vermekten geçiyor.
Q yeteneğiyle Flora artık serbest bir şekilde sıçrayabiliyor.

fiora

fiora

Bu saldırı rakibe isabet ederse faz­ladan fiziksel hasar vurduğu gibi bekleme süre­sinin de yarıdan fazlası geri iade ediliyor. Fiora’ya büyük bir hareketlilik veren bu yetenekle pasifi tetlkleyecek noktalara sıçrayıp saldırmaya çalı­şın. Ayrıca bu sıçramanın duvarlardan geçmekte de işe yaradığını aklınızda bulundurun.

Rakibi köşeye sıkıştırmak ya da beklemediği anda vurmak için de herhangi bir minyonun üzerine atladıktan sonra kısalan bekleme süresinin avan­tajı kullanın ve aradaki mesafeyi hızlıca kapatın. Rakibin attığı yetenekleri devre dışı bırakıp hasa­rı da istenen yöne yansıtan W ile kitle kontrol büyülerini de rakibinize çevirebilirsiniz.

Doğru anda kullandığınız takdirde tamamen kaybet­mekte olduğunuz bir savaşı bile kendi lehinize çevirebilmenlz mümkün. Bu yüzden VV’nun zamanlamasına çok dikkat etmek gerekiyor. Fiora’yı gerçek bir düellocu yapan ultiyl de sade­ce iyileştirme alanı için değil, rakibe her yönden gerçek hasar vurabilmek İçin kullanabilirsiniz. Ustalaşması oldukça zor bir karakter olsa da alışıldığında üzerinde harcanan her dakikanın hakkını veren bir şampiyon Büyük Düellocu.

Bir önceki yazımız olan Gears of War 4 Sistem Gereksinimleri başlıklı makalemizde gears of war 4 çıkış tarihi, gears of war 4 indir ve gears of war 4 pc hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir