Lol jinx Özellikleri – Şampiyon Rehberi

Bir AD Carry şampiyonu olan Jinx özellikleri ve kabiliyetlerini bir arada topladık. Öncelikle jinx takım savaşlarında çok fazla hasar verebileceğiniz bir şampiyondur. Support’unuz ile uyumlu hareket ettiğinizde koridor hakimiyetini sağlayabilirsiniz. Karakterimize gelirsek. Açıkçası tam bir deli. Çılgın kişiliği yeteneklerine de yansıyor. 2 tane rakibi vardır.

 

İpucu: Jinx’in rakipleri 2 tanedir. Bunlar Caitlyn ve Vi’dir.

Jinx canını +82 seviye başına 517.76 arttırır. Can yenilemesi +0.5 seviye başına 5.84, saldırı gücü +2.41 seviye başına 58.46, zırh +3.5 seviye başına 22.88, saldırı hızı +1% seviye başına 0.625, büyü direnci +0 seviye başına 30, hareket hızı 325’dir. Pasifi “Ay çok heyecanlı!”dır. Kule veya şampiyonlara yaptığı son vuruştan hareket hızı kazanır.

Jinx Özellikleri Kabiliyetleri

İpucu: Jinx’in “Q” yeteneğinin adı ‘Roketatar Kılçık’ ve ‘Makineli Dan Dan’dır.

“Q” yeteneğinin adı  ‘Roketatar Kılçık’ ve ‘Makineli Dan Dan’dır. Q tuşuna basarak değiştirebilir. Roketatar Kılçık Makineli Dan Dan’a göredaha yavaştır. Saldırdığı şampiyona ve etraftakilerine 0 hasar verir. Menzili 75-100-125-150-175. Fakat çok fazla kullanmanız faydalı olmayacaktır çünkü roket başına 20 mana olduğundan mananız çabuk bitebilir.

İpucu: Jinx’in “W” yeteneğinin adı ‘Cızzt’tır.

Saldırdığınız şampiyona isabet ettiğinde +140% saldırı gücü ve 2 saniye %30-40-50-60-70 rakibin yavaşlamasına yol açar. İlk olarak 50 mana daha sonra 60-70-80-90 manadır.

İpucu: Jinx’in “E” yeteneğinin adı ise ‘Patlangaç’ tır.

Patlangaç rakiple temasa geçtiğinde 1.5 saniye hareketsiz kalmasına ve +0 yetenek gücü hasarı almalarını sağlar. 5 saniye durduktan sonra patlar.

“R” yeteneğini yani ultisinin adı ‘Manyak Güçlü Ölüm Roketi’dir.

Jinx Özellikleri

Jinx Özellikleri

Haritanın her yerine atılabilir menzil sınırı yoktur. İsabet ettiği rakip şampiyona  25-35-45 +10% yanındaki rakipler ise bu hasarın %80’nini alır. Yetenekleri bu şekildedir. Daha sonra şampiyonun 3 tane kostümü vardır. İlk çıkan kostümü  3 yıl önce çıkmıştır. Adı “Mafya Jinx”tir.

Bir sonraki kostümü “Havai Fişek Jinx”tir. En son çıkan kostümü ise “Avcı Jinx”tir. Jinx’le birlikte alabileceğiniz, uyumlu supportlardan biri Thresh, Blitz, Morgana olabilir. Örneğin Blitz’in attığı bir Q yeteneği ile şampiyonu çekmesiyle sizde hemen rakibin altına e yeteneğinizi atarak rakibi stunlayabilirsiniz. Aynı şekilde Morgana’nın isabet ettirdiği bir Q ve W yeteneğinin ardından siz de e yeteneğinizi atarsınız ve bu sefer ciddi anlamda uzun süreli bir stun yemiş olur karşı rakip ve siz bu esnada istediğiniz kadar hasar verebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Agar.io Chrome Eklentisi 2017 Güncel başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Yorumlar (1)
  1. arda 21 Ağustos 2016

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir