Lol Skarner Rehberi, Kristal Öncü Şampiyon Özellikleri

Tut kuyruğundan çek götür beni ! Lig’in Pokemon referanslı tek şampiyonu Skarner‘ın çok da popüler olmadığı malu­munuz. Yeteneklerinin yeniden yapılandırılması ve yepyeni pasifi bile onu Sihirdar Vadisi’nde ye­terince görmemizi sağlamıyor. Halbuki Skarner pek çok açıdan ormanda iyi bir tercih olabilecek potansiyle sahip

Artılarını ve eksilerini iyi anla­dığınızda Kristal Öncü’yle Taric’i bile kıskandıra­cak parlaklıkta oyunlar çıkarabilirsiniz. Skarner’ın pasifini aktif olarak kullanabil­mek rakiplerinize karşı çok büyük bir avantaj sağlamanıza yarayacaktır. Genel olarak rakiple çatışmaya girmeniz gerektiğinde bunu kendini­ze ait olan kristallerin yakınında yapmaya çalışın. Hareket ve saldırı hızı artışı hem savaşırken hem de pozisyon alırken sizi bir adım öne taşıyacak. Kristal kontrolünü de bu yüzden hafife almayın.

Baskın yaparken Parçacık’ı rakiplerin kaçışını engellemek ve Kristal Kıskaç’ı yüksek miktarda hasar vermek için art arda kullanın. Skarner’ın çok yüksek bir hasar çıktısı olmamasına rağmen Q ile yapacağınız iki vuruşun hem fiziksel hem de büyü hasarı veriyor olması rakibinize zayıf olduğu yerden saldırabilmenizi sağlayacaktır.

Bu avantajınızı rakipleriniz kaçmak üzereyken de kullanıp beklenmedik hasar çıktılarıyla onları şaşırtabilirsiniz. Gene de Skarner oynarken en güvendiğiniz şey hasarınız olmayacaktır. Kristal Kabuk sayesinde ormanda ve çatışma­larda oldukça dayanıklı bir kalkanınız oldu­ğundan genellikle ön saflarda durmaya çalışın.

skarner

skarner

Oldukça yüksek bir hasar alma potansiyeliniz olduğundan ve ultinizin varlığı rakiplerinizin do­ğal olarak geriye çekilmesine sebep olacağından ön saflarda olmak takımınıza ekstra avantaj sağ­layacaktır. Özellikle ultiniz bekleme süresinde değilse rakibin üzerine doğrudan koşturabilir ve çok değerli sıçralarını bile kolayca alabilirsiniz.

Skarner’ın en büyük özelliği olan ultisini etkili kullanabilmek için hareket hızına ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Eğer yakınınızda sizi hızlandırabilecek yetenekleri ya da aktif eşyaları olan takım arkadaşlarınız da varsa bu avantaj­dan yararlanıp rakibin arka saflarına sızmaya ve nişancılarını ya da yetenek gücü taşıyıcılarını ultinizle çekmeye çalışın. Bir kez doğru hedefi tuttuğunuzda takım arkadaşlarınız hemen sizi ta­kip edecektir. Bu bakımdan hem savaş başlatan, hem de çoğunukla kararları veren kişi olacağınızı unutmayın. Sorumluluğu almak istemiyorsanız Skarner sizin için doğru tercih değildir.

Bir önceki yazımız olan Lol Sihirdar Vadisi - Adalet Meydanları Detaylı başlıklı makalemizde lol sihirdar vadisi itemleri, lol sihirdar vadisi karlı yapma ve lol sihirdar vadisi koridor isimleri hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir